ylapalkki

Liikuntapalvelut

Tuotamme yrityksille, muille ryhmille ja myös yksityishenkilöille liikuntapalveluita tilaustyönä. Pääsääntöisesti palvelut toteutetaan Kangasalla Pikonlinnan alueella, mutta tuomme halutessanne palvelut lähelle teitä. Monipuolisen ja turvallisen liikunnan perustana ovat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka kaikki ovat fysioterapeutteja.

Viemme mielellämme asiakkaamme nauttimaan luonnossa liikkumisesta ja hyödynnämme luontoympäristön tarjoamia mahdollisuuksia eri aistien, tasapainon tai fyysisen kunnon kehittämisessä. Käytössämme on myös sisäliikuntatila. Kaikki Kangasalan Kuntoutuksen palvelut voidaan yhdistää liikkumiseen ja vaikkapa terveysaiheisiin luentoihin. Palvelu voi sisältää esimerkiksi jalkojen ryhdin yksilöllisen tutkimisen, rentoutumistuokion arjen kiireiden ulottumattomiin tai nokipannukahvit metsässä. Ateriapalvelut yhdistetään tarvittaessa palvelun.

Liikuntapalvelut räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kerro ajatuksistanne! Toteutamme ammattitaitoisesti teille virkistävän ja inspiroivan tuokion liikunnan ja yhdessäolon merkeissä.